Jornada de Portes Obertes, dissabte 3 de febrer a les 9.45h.

3 febrer, 2018

Els propers dissabte 3 de febrer i dilluns 5 de febrer a les 9.45h tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes d’Infantil Bell-lloc. Com tots sabeu, aquesta jornada esdevé un moment privilegiat per poder mostrar l’escola als vostres amics. També, el 3 de febrer seran les Portes Obertes de Bell-lloc a les 11.30h.

Infantil Bell Lloc compleix aquest curs 20 anys .

Portem 20 anys formant persones, han estat 20 anys de reptes i d’il·lusions  i ara ja tenim un bon grapat d’alumnes i antics alumnes de Bell-lloc que poden dir: “sóc antic alumne d’Infantil Bell-lloc”,  i quan ens visiten se’ls il·lumina la cara recordant bons moments i estones viscudes amb mestres i companys.

Quan una família ens torna a visitar, moltes vegades, el primer que fa es recórrer amb la vista el nostre magnífic hall d’entrada i exclamar: “tot està igual de maco i ben cuidat”. El segon, és pujar la rampa i repassar les fotos de les promocions de P5 fins que s’hi troben,  i llavors se sorprenen de com encara es recorden dels noms de les mestres i de companys que potser fa anys que no veuen.

El dia 3 i 5 de febrer obrim les portes d’Infantil a totes aquelles famílies que han sentit parlar de nosaltres i encara no ens coneixen.

Us volem ensenyar tot el que fem, com ho fem i el que tenim i som.

Volem que gaudiu de l’aula d’Atelier imaginant petits investigadors i artistes,  treballant amb tot el material de l’aula i despertant la seva creativitat; un llarg i emocionant Ohhhhhh serà la vostra exclamació quan veieu la nostra aula d’ambients on les nostres especialistes d’anglès practiquen role play, joc simbòlic en anglès.

Ens passejarem per totes les aules per veure com els infants es van desenvolupant,  veurem com dels racons de llar, passem a treballar per projectes aplicant el mètode Vess per ensenyar als alumnes a tenir un pensament crític i estructurat.

La llum i l’espai de l’edifici sempre enamora a tots els que ens visiten i quedareu sorpresos de veure com els nens treballen els hàbits d’higiene de forma autònoma ja que els lavabos, piques i estris de neteja són dins l’aula.

Les pissarres digitals al costat de les pissarres tradicionals ens recorden que l’aprenentatge està en l’equilibri, i les instal·lacions de pati, menjador i cuina veureu que són imponents i essencials pel bon desenvolupament del dia a dia del nostre centre.

Us convidem a venir, i si els dies 3 i 5 no són adequats per vosaltres, Infantil Bell-lloc té les portes sempre obertes per les famílies que ho desitgin. Només cal trucar . Sereu benvinguts!