La nostra festa de final de curs

21 juny, 2018

La vida s’assembla a un viatge, un viatge emocionant, incert, ple de sorpreses ben agradables com les d’aquest dissabte passat dia 16 de juny! Els nens i nenes del CEI, pares, mares, familiars, professores… tots vam fer parada al pavelló de Bell-lloc, el destí del nostre vaixell; on ens hi esperava un matí ben bonic!

Els nostres protagonistes, els nens i nenes de P2 i P5, ja estaven tots preparats per actuar! Els nostres mariners de P2 van ballar i cantar unes cançons ben alegres i divertides dalt del seu vaixell! Els nens de P5 van convidar-nos a gaudir d’una festa ben especial on l’alegria dels nostres cangurs ens feia ballar i cantar al ritme de la seva música!

Tots els nens i nenes de la nostra escola van poder acompanyar els nostres protagonistes a la seva festa.Tots van ser-hi convidats i podien pintar-se la cara al taller de maquillatge, deixar la seva emprempta com a passatgers, inflar globus i gaudir d’un bon refresc al nostre bar. La diversió, l’alegria que van iniciar els nostres protagonistes no podia acabar i calia que seguís la música!! La festa va continuar amb l’actuació del grup “El Pot Petit” que va fer-nos cantar i ballar a tots plegats!!

El pavelló de Bell-lloc va ser un destí imprescindible, màgic, emocionant gràcies a les paraules de mares i pares dels nostres nens i nenes de P2 i P5 que agraïen la tasca de totes les professores.

La Sra. Neus Sunyer, mare de P2, llegia: “Alguna cosa ens va fer sentir que era el millor lloc per als nostres petits: un ambient familiar, de suport, acollidor, on ens ajudarien a formar els nostres fills no només acadèmicament sinó també íntegrament com a persones. I no ens equivocàrem.” I sobretot agraïa “el fet d’haver educat els nostres fills amb amor”.

El Sr. Joaquim Cruz, pare de la Carlota de P5, comentava “Per mi el CEI ha estat aquesta primera empenta, ara toca deixar-los anar (una miqueta)i que el que aquí se’ls ha donat durant aquests anys, a tots nivells, acadèmic, humà i cristià, els serveixi com a fonament pel que s’han de trobar a partir d’ara en el seu creixement”. Gràcies de tot cor per les vostres paraules.

Aquí teniu un recull de les Fotos de la Festa de Fi de Curs. Estem a l’espera d’un vídeo; en breu us el farem públic.

Aquí teniu el vídeo de la Festa de Fi de Curs