La robòtica al cicle superior de primària.

La robòtica al cicle superior de primària.

22 març, 2018

Els alumnes de 5è i 6è de primària que cursen l’activitat extraescolar de robòtica es preparen per participar a les competicions World Robot Olympiad i Robocat.

[html]

5è de Primària

A robòtica, els alumnes de 5è de primària estan preparant la World Robot Olympiad o WRO. Aquesta és una competició de robòtica educativa d’àmbit internacional, la temàtica de la qual aquest any, gira al voltant del malbaratament d’aliments. Els nostres equips participaran a la categoria “Start” i hauran de preparar un robot que sigui capaç de detectar quines fruites (en aquest cas pomes) són aptes per vendre i quines no ho són. Així doncs, el robot farà entrar a les botigues aquelles pomes en bon estat.

6è de Primària

A robòtica, els alumnes de 6è de primària estan preparant el Campionat de Robòtica de Catalunya o RoboCat. La fase territorial tindrà lloc a Bell·lloc del Pla el dissabte 14 d’abril i consistirà en superar un complex repte inspirat en la comarca de la Garrotxa. Els participants hauran de fer ús del seu ingeni per tal de dissenyar, muntar i programar un robot capaç de recollir i classificar els diferents tipus de boles que trobaran al taulell. Posteriorment i de forma autònoma, el robot haurà de dipositar aquestes boles al volcà de Santa Margarida.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Més fotografies” link=” https://photos.app.goo.gl/HJ84XUnZgxgzLdh73″ new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]