Mesures Covid

3 setembre, 2020

En aquests moments estem immersos en la preparació d’aquest curs tan especial, tan ple de reptes, però que encarem amb il·lusió, serenor i professionalitat. Estem ultimant totes les mesures de seguretat en relació a la prevenció de la COVID-19 per tal d’oferir als vostres fills un entorn d’aprenentatge amb garanties que mereixi la vostra confiança.

Hem preparat un nou apartat al web del col·legi, en format de preguntes i respostes, en el qual podreu trobar informació detallada sobre les mesures de prevenció i seguretat que hem adoptat, seguint les recomanacions oficials. Trobareu la pàgina en aquest enllaç: https://www.bell-lloc.org/mesures-covid o bé, anant-hi des de l’Accés ràpid a la barra de menús superior del web. Us preguem que llegiu aquesta informació amb molta atenció.

Properament, publicarem al web el Pla d’Actuació per al curs 2020-2021, que recollirà amb més detall els esmentats protocols. Tots dos documents s’actualitzaran seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i educatives.

La setmana prèvia a l’inici de curs, els caps d’etapa us convocaran a una reunió telemàtica amb la finalitat d’explicar-vos tots aquests aspectes.