watersave-bell-lloc-junior-achievement
ESO

Premi Millor Projecte en la XIII Competició Nacional de miniempreses

9 maig, 2019

Bell-lloc guanya el Premi Millor Projecte en la XIII Competició Nacional de miniempreses d'entre un total de 6.000 estudiants de tot Espanya i més de 1.200 projectes d'emprenedoria. L'equip viatjarà a Lille (França) per representar Espanya a la Final Europea JA-YE Europe Company of the Year Competition.

[html]

Bell-lloc guanya el Premi Millor Projecte en la XIII Competició Nacional de miniempreses:

  • 6.000 estudiants de tot Espanya han participat durant el curs escolar 2018/2019 al programa de miniempreses amb més de 1.200 projectes d’emprenedoria.

  • El programa miniempreses incrementa l’esperit emprenedor dels joves i les seves expectatives educatives, segons recull l’estudi d’impacte desenvolupat per la Fundació Junior Achievement.

  • Els guanyadors de la XIII Competició Nacional viatjaran a Lille (França) per representar Espanya a la Final Europea JA-YE Europe Company of the Year Competition.

Emprenedoria en estat pur i joves amb moltes ganes i idees innovadores. Així s’ha desenvolupat la XIII edició del programa miniempreses organitzat per la Fundació Junior Achievement. Durant el curs acadèmic 2018-2019 han participat 6.000 estudiants de secundària, batxillerat i formació professional de 170 centres educatius de tot Espanya. Els alumnes, assessorats per docents i voluntaris professionals, s’han desenvolupat més de 1.200 projectes d’emprenedoria.

Els 18 millors equips han estat seleccionats per participar en la Competició Nacional que s’ha desenvolupat els dies 7 i 8 de maig a Madrid. Durant la primera jornada, els estudiants han presentat els seus projectes defensant la viabilitat dels mateixos, i han venut els seus productes en una fira oberta al públic que ha tingut lloc a estació Madrid Puerta de Atocha. Aquest matí, després de la deliberació del jurat, s’han lliurat els premis a la Fundació Rafael del Pino.

La miniempresa guanyadora ha estat Watersave, que en el marc del programa Erasmus+ ha desenvolupat un producte en forma de semàfor per conscienciar els usuaris del malbaratament d’aigua a la dutxa i reduir-ne el seu consum. Els seus creadors, alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Bell-lloc de Girona, representaran Espanya a la Final Europea JA-YE Europe Company of the Year Competition que tindrà lloc a Lille (França) del 3-5 juliol. Més de 200 joves de 35 països es donaran cita en aquesta competició organitzada per Junior Achievement Europa en què se seleccionarà el millor projecte de 2019

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Nota de premsa del JA” link=”http://fundacionjaes.org/news/watersafe-gana-premio-mejor-proyecto-la-xiii-competicion-nacional-miniempresas/” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Web del projecte” link=”http://www.watersaveproject.com” new_tab=”1″ style_margin_left=”10″ different_values=”0″]
[/button]