181026-premipompeufabra-web

Premi Pompeu Fabra en menció especial per a la Fundació Bell-lloc

25 octubre, 2018

La Fundació Bell-lloc és una de les entitats que rebé una menció especial de reconeixement en l’acte de lliurament dels Premis Pompeu Fabra, que presidiren la Sra. Laura Borràs i la Sra. Ester Franquesa, Consellera de Cultura i Directora General de Política Lingüística de la Generalitat. El Sr. David Pagès, professor de l’escola, recollí la distinció.

[html]

El passat dimarts 23 d’octubre es van donar, a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya, els VII Premis Pompeu Fabra. Són uns premis que es donen amb la voluntat de reconèixer persones, entitats i empreses o organitzacions que contribueixen a la projecció de la llengua catalana. El jurat va decidir per unanimitat, amb motiu de l’Any Fabra, de fer també una menció de reconeixement especial a les 214 entitats que formen part, actualment, del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana, entre les quals hi ha la Fundació Bell-lloc. L’acte va ser presidit per la Consellera de Cultura, la Sra. Laura Borràs, i per la directora general de política lingüística de la Generalitat, la Sra. Ester Franquesa.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Diploma del Premi Pompeu Fabra” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/premi-pompeu-fabra-fundacio-bell-lloc-2018.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]