Projecte OMEC

3 abril, 2019

El camí per arribar al coneixement interior es fonamenta amb els sentits: el tacte, la vista, l´oída, el gust i l´olfacte, aquests són les finestres que obren el món exterior de cada persona. Per això els infants de P0 P1 i P2 desenvolupen cada dia amb les activitats programades, aquestes capacitats, creant un món ple de colors i de sons, que estimulen la seva imaginació, intuició i creativitat. Aquestes activitats estan seqüenciades en quatre moments diferents en l´aprenentatge sensitiu: observar, manipular, experimentar i crear. És el nostre Projecte OMEC, que consisteix en valorar cada un d´aquests moments i dedicar temps en el procés cognitiu per potenciar la capacitat de crear i de projectar el talent propi.

Materials que permeten amb les seves textures, llums i formes, estimular al màxim el joc, la curiositat i sorpresa com eines emocionals per gaudir del gust d’aprendre a aprendre.

A l´aula de l’Atelier és a on cada nen/a es converteix en el protagonista del seu aprenentatge i comença a fer volar la seva imaginació en un espai lliure a on tot és possible.