171122-volca_del_puig_web

Pujada del pessebre al Puig d’Adri

21 novembre, 2017

Diumenge 3 de desembre realitzarem la tradicional pujada del pessebre al Puig d'Adri. Com cada any, quan s’apropa el Nadal, l’Agrupació organitza sortides perquè vinguin totes aquelles famílies que ho desitgin. I també la mainada petita.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Aquesta vegada s’ha triat el Puig d’Adri (Canet d’Adri, Gironès). S’anirà en cotxes directament al pavelló de Canet d’Adri, per sortir caminant des d’allà. És una pujada suau; el Puig (com s’anomena a la contrada), és un volcà que fa 412 metres.

Es triga aproximadament 1 hora. S’instal·larà el pessebre en un bonic mirador on hi havia Can Xinet, i allà es cantaràn nadales. És molt important seguir en tot moment les fletxes del recorregut.

Tot seguit, es baixarà pel vell camí de Canet d’Adri, anomenat el camí de l’escola. Arribats al pavelló es dinarà. Hi haurà pa amb tomàquet i botifarra, coca i una copa de cava per celebrar que el Nadal s’apropa. Per venir, cal fer inscripció prèvia.

Lloc i hora de sortida: Comencarem a caminar des del pavelló de Canet d’Adri, a les 10:00h.

Dinar: Pa amb tomàquet i botifarres. Coca i cava.

Preu: 6€ per persona. Per a famílies de més de 4 membres, el preu és de 25 €.

Organitzat per: GEF Les Alzines i Agrupació d’Antics Alumnes de Bell-lloc.

[/html]
[button color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Formulari d’inscripció” link=”https://docs.google.com/forms/d/1V12uPq-l8M5ohjQe8fxfZlBx5aeMTnRgJO1YPTWcFE8/viewform?edit_requested=true” new_tab=”1″ different_values=”0″ style_margin_right=”10″ type=”default”]
[/button]
[button color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Veure ruta” link=”https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=20730977″ new_tab=”1″ different_values=”0″ type=”default”]
[/button]