Reunió de pares i mares per presentar el nou projecte d’anglès

30 novembre, 2018

El passat dimarts 27 de novembre, el Departament de Llengua Anglesa de l’escola, juntament amb l’equip directiu d’Infantil Bell-lloc, van convocar dues reunions informatives (16h i 20:30h) per a tots aquells pares i mares per presentar el nou projecte d’anglès que es durà a terme durant el curs escolar 2018/2019.

El Departament de Llengua anglesa de l’escola format per la professora de llar d’infants, Silvia Vilaplana, l’especialista de conversa, Reneé Marcellus i finalment, els dos especialistes d’anglès, Lula Maschio i Sergi Rimbau van presentar el projecte a la sala d’actes de l’escola Bell-lloc del Pla.
A les dues reunions, el Departament de Llengua Anglesa va exposar els objectius que es proposaven que els alumnes assolissin al final del curs escolar, i també, les metodologies i els recursos per aconseguir que l’alumne aprengui d’una manera significativa.
Finalment, des del Departament de Llengua Anglesa voldríem agrair a tots aquells pares i mares per la presència i l’atenció que ens van proporcionar durant tota la reunió.