Santa Cecília

5 novembre, 2017

Vent! Corda! Percussió! Escoltem les audicions i en distingim els instruments que hi sentim! Que divertit ha estat! I gens fàcil! El més difícil ha estat poder escoltar el silenci!! Avui és Sta Cecília i a l’aula de música d’Infantil Bell-lloc ho hem celebrat d’allò més!

[html]

La música és un punt essencial en la nostra formació. Desperta els sentits i ens ajuda a expressar els nostres sentiments. Hi ha qui és tímid per parlar, però canta molt bé. I també hi ha persones que parlen a través dels seus instruments i ens diuen un munt de coses. Quan fem les audicions amb la Cèlia, la nostra professora de música, aprenem a descobrir quin missatge té cada tonada i a vegades tanquem els ulls i ens imaginem què està passant, i d’altres fem una rotllana i ballem tot seguint el ritme. El que més ens agrada és, això sí,  tocar un instrument. Aquest dia és festa grossa , festa grossa com avui.

Hem tocat per grups d’instruments , vent, corda i percussió,  els que hem dut de casa, fent plegats uns magnífics concerts!

Tot seguit hem pogut gaudir de les cançons de la Petita Coral de Bell-lloc, nois que han tornat a Infantil Bllc per celebrar aquests 20 anys de música al centre, commemorant un novembre més la patrona dels músics. Quines veus! I quines cançons! En coneixíem moltes i les podíem seguir!!

A la tarda hem fet una rua instrumental a les classes i hem tocat i ballat com mai!! No ens heu sentit? 😉

És bonic veure com sona i com es viu la música a la nostra escola!

I qui sap! Ja ens estem preparant per ser membres de la Petita Coral de Bell-lloc! Avui ens han dit que estem convidats i que ens esperen.

Galeria d’imatges