Setmana de Treballs de Síntesi a l’ESO
ESO

Setmana de Treballs de Síntesi a l’ESO

22 març, 2018

Durant aquesta setmana els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO han treballat els seus respectius treballs de síntesi lligant d’una manera més interdisciplinària totes les assignatures.

Les temàtiques per cursos han estat:

 

1r d’ESO: Jocs Olímpics: valors i esport.

  • Els alumnes de primer d’ESO han pogut conèixer, a través del crèdit de síntesi, els valors que l’esport pot ensenyar i aportar. S’han dut a terme diverses activitats, entre d’altres, una de les més divertides va ser la sortida al Canal Olímpic de Catalunya.

 

2n d’ESO: Fem un curtmetratge!

  • Durant una setmana els alumnes de segon d’ESO han estat treballant en grups de 4, diferents aspectes relacionats amb el món del cinema. L’objectiu principal ha estat aprendre diferents tipus de gèneres i plans cinematogràfics, gravació de vídeo i àudio, muntatge i manipulació d’imatges, entre d’altres; per tal d’obtenir un curtmetratge que parlés sobre el bons ús de les noves tecnologies.

 

3r d’ESO: Els mitjans de comunicació.

  • Els alumnes de 3r ESO han realitzat un vídeo promocional d'algun aspecte que han escollit de la ciutat de Girona que ha servit per aprofundir en l'aprenentatge de la funció dels mitjans de comunicació.

 

4t d’ESO: Els refugiats: el drama humanitari del segle XXI.

  • Els alumnes de 4rt ESO han realitzat un estudi dels conflictes bèl·lics amb els conseqüents refugiats i la visió que té la societat gironina al respecte d'aquesta realitat.