el-musical-de-bllc

Show Time, el nou Musical de Bell-lloc

6 abril, 2018

El proper divendres 18 de maig torna a reviure un dels projectes més grans que engloba a tot l'alumnat de l'escola, el musical de Bell-lloc! Us avancem algunes de les novetats i detalls dels preparatius.

Els passats 23 i 24 de febrer va tenir lloc l’enregistrament de tots els diàlegs i les cançons. Després de setmanes intenses de treball i més de 20 hores de gravació, el musical ja té acabada la seva part sonora amb les 12 noves cançons que el componen, interpretades pel cor d’alumnes d’ESO i Batxillerat i el cor de professors.

Aquest any tots els temes musicals provenen de musicals d’èxit de Broadway, premiats amb Tony Awards, els premis del teatre nordamericà que reconeixen principalment les millors obres representades a Nova York.  Per aquest motiu, les cançons del musical que estem preparant tenen una dificultat afegida: a més d’aprendre i cantar la melodia, els alumnes han hagut de superar la dificultat d'aconseguir una tècnica vocal més interpretativa. 

Volem agrair l’esforç, el treball i l’entusiasme d’alumnes i professors que hi han participat i a tots els que han ajudat i facilitat la feina en aquest enregistrament.

Com a novetat d’enguany, també destaca que un grup d’alumnes de 4t d’ESO del Pla d’Excel·lència han estat els autors i responsables d’escriure la lletra d’una de les cançons del musical. Tot un repte de grans dimensions ja que es tractava de combinar diàlegs amb fragments cantats sense perdre de vista el fons argumental i el vers musical i que ha estat aconseguit amb gran èxit.

Amb l’inici del nou trimestre els preparatius del musical segueixen avançant. Aquesta setmana alguns alumnes d’ESO ja han començat a assajar les coreografies als migdies durant la seva estona de descans de dinar. Un sacrifici que valdrà molt la pena!