sports-camp-2019

Sports Camp 2019

11 juliol, 2019

Amb gairebé un centenar i mig de participants acaba una nova edició del Sports Camp. Enguany, la cloenda ha estat més especial degut a la visita d’en Marc Muniesa, jugador del Girona FC.

[html]

L’Sports Camp sempre és una cita esperada per a molts participants que, any rere any, confien en el Summer Camp del col·legi. Enguany, arribem a la 21a edició, encantats que durant tots aquests anys aquest campus d’estiu hagi estat tot un èxit per a tots els nostres participants. Entrenaments específics, campionats, ping-pong, ordinadors i piscina són sempre activitats que els nostres participants les gaudeixen al màxim, comptant  també amb una professora nativa, l’Elisabeth, qui ha fet de suport a els més petits del campus. Tanmateix, destacar la sortida a l’estany de Banyols per gaudir de la pràctica del Kayak; l’excursió al Parc Aventura per aprofitar un entorn envejable tot desplaçant-nos entre tirolines i, finalment, la visita del jugador del Girona FC Marc Muniesa al nostre campus. Gràcies a totes les famílies per la vostra confiança la qual ens il·lusiona per continuar treballant per fer un Sports Camp millor.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Descarrega la imatge en alta resolució” link=”https://www.bell-lloc.org/ca/file/sports-camp-hdjpg” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]