Taller d’il·lustració a Infantil

2 abril, 2024

La il·lustradora gironina Carmen Simon va realitzar un taller per a famílies i infants d’il·lustració amb mans estampades a Bell-lloc Intantil.

L’obra dels artistes Saul Steinberg (1913-1999), Marion Deuchars, la il·lustradora i autora multipremiada pel Tate Modern London inspira el taller d’art impartit a Bell-lloc Infantil. La fauna i la flora és la temàtica que durant el segon trimestre s’ha treballat a Bell-lloc en l’etapa d’educació infantil. En aquesta ocasió s’ha comptat amb la il·lustradora gironina Carmen Simon, advocada de professió i il·lustradora per vocació que actualment està cursant un màster d’il·lustració a la prestigiosa escola EINA.

La Carmen va parlar als infants i a les famílies de la creativitat i de la necessitat de desenvolupar-la al llarg de la vida. En un mural hi vam estampar mans en pintura guage i el que en un principi semblaven només mans, es van anar convertint en tota mena d’animals. Una vegada a la classe, cada grup va treballar la seva petita obra d’art individual. Una rutina de pensament, obrir la ment dels petits per decidir quin animal pintar damunt la mà. La il·lustradora va interactuar amb ells i va intervenir en algun moment per ajudar a fluir de la manera més creativa la ment i les mans dels artistes.

Bell-lloc Infantil aposta una vegada més per l’art com a canal d’aprenentatge dels infants. Continuen amb el projecte Bell-arT on s’aprenen la cultura, la història i tradició del nostre país a través de les obres d’art. A més el casal d’estiu de Bell-lloc Girona adreçat a infants fins a sis anys també està pensat per estimular la creativitat i la descoberta artística amb visites al Museu d’art de Girona i exposicions del territori.