francesc-grau

Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills

17 octubre, 2019

Aquest és el títol del llibre que ha publicat Francesc Grau, antic alumne de Bell-lloc, que ha visitat el col·legi per retrobar-se amb les aules, pissarres i vivències que va deixar uns 20 anys enrere, i per parlar-nos del seu nou llibre.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Tot passejant per les instal·lacions, hem conversat amb en Francesc sobre el passat i el present del col·legi. Entrant en una de les aules de primària, Grau ha pogut interactuar amb els alumnes actuals i comprovar com funcionen les claus de pensament per connectar els aprenentatges. 

Francesc Grau és pare de dues criatures, especialista en comunicació digital i director de l’empresa Zonetacts. Des de l’any 2000 es dedica a l’assessorament d’empreses i a la formació i la divulgació en l’àmbit digital. La seva preocupació per l’impacte de les pantalles en la vida diària l’ha portat a divulgar entre els pares tot un seguit d’idees pràctiques i ben fonamentades per tal que puguin acompanyar els seus fills a través dels reptes del món digital. 

Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills (Eumo Editorial, 2019) és una lectura profitosa, en la qual els pares trobaran 25 idees concretes i aplicables per aprofitar d’una manera més segura tots els recursos i oportunitats que ofereix Internet.

Us animem a veure el següent vídeo, en el qual en Francesc ens transmet els tres eixos principals del seu llibre. 

 

[/html]