TotactivitatsInfantil

11 gener, 2018

Totactivitats Infantil té lloc cada dimecres a les 4 de la tarda al menjador de professores de l’edifici d’Infantil. És un espai que vol donar l’oportunitat de gaudir d’activitats diverses a les famílies que vénen.Cada trimestre fem una planificació on intentem combinar activitats formatives, de recolzament pedagògic, de reflexió personal i estones de conversa per gaudir de la companyia d’altres famílies amb fills d’edats similar als nostres.

Cada any ens retrobem i fem un sondeig de les necessitats i interessos de les famílies i al llarg del curs intentem cobrir-les totes.

Durant el primer trimestre hem tingut la col·laboració de mares de l’escola que ens han donat un curs de pintura de figures de guix i una sessió d’higiene bucal;  també hem gaudit amb el curs de decoració i cuina nadalenca amb la Nuri Lladó i Mercè Tomàs, i fent les corones d’Advent amb la Neus Fàbrega.

I un cop al mes tenim l’oportunitat d’assistir a un recés espiritual.

Pel segon trimestre hem programat tot un seguit de sessions que, amb la col·laboració de professores del centre, volen abraçar des de les situacions més quotidianes, com pot ser l’ordre dels armaris a casa, fins a temes més complicats com són l’educació de la voluntat o l’educació en positiu.

 

Aquestes sessions sempre estan obertes a totes les famílies de l’escola i les seves amistats i no requereixen inscripció prèvia.

 

Us animem a venir a fer-ne un tastet qualsevol dimecres a la tarda.