ESO

Videoconferència amb els alumnes del Lycée Richelieu Rueil Malmaison de París

11 febrer, 2021

Els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’assignatura d’emprenedoria han tingut una videoconferència amb els alumnes del Lycée Richelieu Rueil Malmaison de París. En aquesta trobada telemàtica, han presentat els projectes d’innovació emprenedora en els quals estan treballant al llarg del curs, i han iniciat una dinàmica de col·laboració que durarà fins a final de curs.

Educar en l’esperit emprenedor és una de les prioritats de Bell-lloc. Al llarg del segon cicle de l’ESO els alumnes poden cursar dues assignatures optatives d’emprenedoria on desenvolupen una idea de negoci que pugui donar solució a un problema social rellevant. En aquestes matèries aprenen també a treballar amb estudiants d’altres països col·laborant en projectes conjunts i participant en els intercanvis d’una setmana emmarcats al programa Erasmus+.

D’aquesta manera adquireixen unes habilitats molt necessàries en la societat global, capacitant-los per trobar millors llocs de treball en el futur. Per tant, el col·legi dóna resposta a les demandes de l’actual globalització mundial, tenint presents els fonaments que ens caracteritzen.