Visita dels protagonistes de Shackleton

7 juny, 2019

Aquesta setmana hem tingut a Infantil, la visita d’alguns dels protagonistes de Shackleton, el musical de Bell-lloc d’aquest any! Els nostres alumnes, han pogut compartir una estona amb els actors i comentar plegats, curiositats i dubtes que tenien sobre la història i la vida de Shackleton.

Quants alumnes han participat en total al Musical? Quants dies heu trigat per aprendre les cançons? Com podíeu compaginar els assajos amb les classes? Qui ha escrit el guió? Com és que canteu i balleu tant bé? …han estat algunes de les preguntes que els nens de P4 i de P5 han volgut fer als protagonistes de Shackleton.
Per finalitzar, els “actors” han signat autògrafs, Cd’s i fins i tot braços i mans!
Moltíssimes gràcies per la vostra visita, Albert, Jordi, Joan, Eudald, Arnau, Pau, Meritxell i Alfonso.
Qui sap… potser algun dia uns dels nostres alumnes d’Infantil, també participarà com a protagonista en el Musical del col•legi! No fa tant que molts de vosaltres corríeu pel pati de Bell-lloc Infantil i mireu… de sobte, dalt d’un escenari.
Ens quedem amb la idea que ens heu comentat: “trobar la felicitat amb el treball en equip, la convivència i l’esforç per superar les coses que ens costen i no ens surten bé”
Fins el proper Musical!