Model VESS

El curs 2018-19 Bell-lloc comença a implementar el model educatiu VESS (Vida Equilibrada amb Sentit i Saviesa). El procés d’implementació serà progressiu, arribant a la seva plena adopció al curs 2024-25.

Es tracta d’un model que reuneix els millors programes educatius del món, harmoniosament integrats amb el nostre i la metodologia PEP (Pensament com a estratègia pedagògica). És un model que entén que la vida escolar i acadèmica han d’anar més enllà d’aprendre continguts, fórmules, dates i noms entre d’altres. Els continguts  són importants, però més important és el desenvolupament de l’individu amb equilibri espiritual, emocional, social, personal, intel·lectual acadèmic i físic; per tal que pugui assolir la maduresa en totes aquestes àrees.

L’objectiu principal del model VESS és combinar tots els fonaments que els nens necessiten durant l’etapa neurològica més important de les seves vides amb la finalitat de fonamentar en cada nen els hàbits de ment, pensament i habilitats necessàries per portar una vida plena, amb equilibri i saviesa.