ESO

10ª Fira Bell·Domus

5 juliol, 2022

Divendres 10 de Juny va tenir lloc la 10ª Fira Bell·Domus. Els alumnes de tercer d’ESO van vendre durant la fira les cases que havien estat preparant durant tot el curs.

El projecte de la Fira Bell·Domus es basa en un fil conductor que dura tot l’any on els alumnes parteixen de la premissa que han heretat un terreny del seu avi on han de construir i promocionar un habitatge. Durant tot el curs es preparen per aprendre els professionals, els permisos, i tot allò que afecta la construcció d’un habitatge i la seva promoció. Durant el segon trimestre realitzen els plànols i la construcció d’una maqueta i durant el tercer trimestre, es preparen per la seva promoció i venda el dia de la Fira Bell·domus.

La fira pretén ser la culminació de tota la feina feta i és un espai on els alumnes venen els seus productes i serveis domòtics als pares, familiars i professionals. Enguany, s’ha pogut tornar a celebrar presencialment i hi van participar 15 professionals. L’activitat ha estat una nova mostra de normalitat i realitat que el projecte necessita.

La fira es va iniciar a les 19:00 de la tarda amb les acreditacions. Al Saló d’Actes es va realitzar la presentació i tot seguit va començar la venda dels habitatges als menjadors. Els diferents espais estaven organitzats en pavellons
on les diferents empreses hi tenien els estands amb les fotos de la maqueta, els díptics, els plànols, la memòria, el pressupost, el vídeo, l’accés a les xarxes socials i la pàgina web. Hi va haver uns 200 visitants que realitzaren la valoració dels diferents projectes.

Fira Bell·Domus X

A continuació, podeu veure un recull de fotografies del desenvolupament de la Fira: