Algunes novetats per al curs 2022-2023

23 juny, 2022

Estem ja al final de curs. S’acaba un any en què no han faltat moments complicats, però que també ha sigut el del retorn de les famílies a l’escola, recuperant la festa de Nadal, el Musical, el Bell-Domus… Esperem que el proper curs sigui el de la desitjada tornada a la normalitat.

Com podeu suposar, des de fa setmanes estem treballant en la preparació del curs vinent. L’acabament de les restriccions, les novetats de la LOMLOE i els suggeriments de millora portaran novetats. Tot i que les anirem detallant en els diferents documents de final de curs, ens sembla important que n’estigueu al cas, perquè llegiu amb atenció aquestes informacions quan us arribin. Alguns canvis significatius aprovats pel Consell Escolar seran els següents:

Avançament de l’inici de curs, al 5 (Primària) i 7 de setembre (ESO i Batxillerat).

Reducció de la durada de l’espai migdia:

  • Primària: de 13’30h a 15h
  • ESO: de 13’45h a 15’15h
  • Batxillerat: de 14’05h a 15’15h

Incorporació de mitja hora diària de lectura a primària i ESO.

Actualització de l’uniforme del col·legi (l’actual seguirà vigent tot el curs que ve).

Al llarg de les properes setmanes rebreu comunicacions detallades per a cadascuna d’aquestes qüestions. Alguns temes no estaran del tot definits fins a l’inici del curs vinent, ja que depenem de les indicacions que anem rebent i de la feina de planificació durant l’estiu.