bell-domus-portada-bllc

VIIIa Fira de l’Habitatge Bell-Domus

9 juny, 2020

 La 8ª Fira de l’Habitatge i Domòtica Bell·domus tindrà lloc el dimecres 10 de Juny, de 19:00 a 20:45.

El passat dimecres 10 de juny va tenir lloc la 8a Fira Bell-Domus. Aquest projecte, es basa en un fil conductor que dura tot l’any on els alumnes parteixen de la premissa que han heretat un terreny del seu avi on han de construir i promocionar un habitatge.

Durant tot el curs es preparen per aprendre els professionals, els permisos, i tot allò que afecta la construcció d’un habitatge i la seva promoció. Durant el segon trimestre realitzen els plànols i la construcció d’una maqueta i durant el tercer trimestre i, tot i el confinament, es preparen per la seva promoció i venta del dia 10 de juny a la Fira Bell·domus.

La Fira, pretén ser la culminació de tota la feina feta i és un espai on els alumnes tenen la oportunitat de vendre els seus productes i serveis domòtics als pares, familiars i a una dotzena de professionls.

Aquest any la Fira s’ha realitzat íntegrament en línia, degut a la situació sanitària actual. Per tant, tot i no poder realitzar una fira presencial, no ha estat cap impediment a l’hora de celebrar-la ja que hem creat una Palau Firal Virtual amb un espai de videoconferències, on les diferents empreses presentaven durant 3 minuts els seu producte i els pares, professionals i professors els feien preguntes en català, castellà, francès i anglès. El palau firal també estava composat per uns pavellons on les diferents empreses hi tenien els estands amb les fotos de la maqueta, els díptics, els plànols, la memòria, el pressupost, el vídeo, l’accés a les xarxes socials i la pàgina web.

La Fira es va iniciar a les 19:00h. a l’Aula Magna Virtual i seguidament varen començar les presentacions, acabant a les 20:35h. La Fira va ser tot un èxit ja que hi van haver unes 210 persones en total amb un pic de connexions simultànies de 175. Ben aviat es podrà visualitzar el vídeo de la 8a Fira Bell-Domus!

ENLLAÇ A LES FOTOS: photos.app.goo.gl/eN5TMdqWnvGosvNs7

 

Val a dir que, com a part dels preparatius de la Fira que aquests dies, els alumnes de 3r d’ESO encarregats de les Relacions Públiques de la Fira Bell·domus, han assistit a una conferència impartida pel Sr. Carles Benítez, membre del Gabinet de presidència de la diputació de Girona i professional de Relacions Públiques.

El Sr. Carles els ha explicat les claus de les fires i com adaptar-se a una situació de virtualitat com la que ens estem trobant. Us convidem a veure aquesta videoconferència: