A la Final Nacional de Young Business Talents

9 abril, 2021

Els alumnes Pol Martí Cárdenas, Marc Soria de Quintana i Albert Sentís Beneset s’han classificat per participar a la Final Nacional de Young Business TalentsEl YBT és un programa formatiu que, a través d’un simulador empresarial, converteix els alumnes en uns veritables emprenedors. Dins de la realitat empresarial simulada, els alumnes practiquen la presa de decisions en el si d’una companyia.

L’objectiu principal és aprendre a dirigir una empresa a través de l’anàlisi, la planificació, l’execució i el control dels processos empresarials, i experimentar en primera persona l’impacte de les decisions preses.

Els alumnes creen un pla empresarial, que posteriorment introdueixen al simulador del YBT. En funció de la puntuació obtinguda, l’empresa creada situa el seu posicionament respecte dels seus competidors. Finalment, la suma de puntuacions dóna com a resultat una posició en la classificació provincial. Les puntuacions més elevades es classifiquen a la fase final nacional. Els 5 primers equips de la província de Girona són tots equips del Col·legi Bell-lloc i, el primer classificat competirà a la fase nacional.