banc-llibres-uniformes-2019

Banc de llibres i uniformes de l’AMPA

11 juny, 2019

El proper 4 de juliol de 8.30 a 11.00h i de 16.30 a 18.00h i el 5 de setembre de 18.00 a 20.00h hi haurà el Banc de llibres i uniformes que, anualment, organitza l’AMPA del col·legi.

L'AMPA té assumida la gestió del banc de llibres i uniformes des de primer de primària, per tal de garantir el servei a les famílies que en vulguin gaudir.

Per això, està previst que el lliurament d'uniformes en bon estat es pugui fer durant tot l'any a les dependències de la Masia, com s'ha anat  fent fins ara. Tanmateix, agrairíem que, per a una millor organització, els lliuraments es concentressin i fessin fins a la darrera setmana de curs. Es poden fer arribar al tutor de la classe o bé deixar-los en uns punts de recollida a l'entrada del pavelló Gran.

El lliurament de llibres es podrà realitzar durant la darrera setmana de curs o bé deixar-los directament als espais habilitats als passadissos dels edificis.  

Les aules destinades al banc de llibres i uniformes seran les de batxillerat, situades a l'edifici de "la Cúpula”.

El preu dels llibres serà de 2 euros i el dels uniformes, 3 euros la peça.

L’AMPA agraeix la vostra col·laboració per endavant i per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic ampa@bell-lloc.org