Robocat Bell-lloc

Bell-lloc és seu del torneig local RoboCAT 2018 a les comarques gironines

20 novembre, 2017

Bell-lloc i l'Associació El racó dels Robotaires han arribat a un acord per tal que enguany el Col·legi sigui seu i organitzi la fase local classificatòria de la província de Girona del torneig de robòtica lliure Robocat. Aquesta fase tindrà lloc el dissabte 14 d'abril de 2018 al Col·legi Bell-lloc.

[html]

Enguany, l’escola Bell-lloc acollirà la fase territorial de Girona amb més de 25 escoles participants, de tota la província, en la competició classificatòria de la RoboCAT.

RoboCAT és una organització sense ànim de lucre que pretén incentivar l’intercanvi i la popularització de la robòtica, la tecnologia i el pensament computacional entre la comunitat educativa, facilitant l’intercanvi i competició d’experiències i coneixements.

En aquesta edició el tema que inspira la competició és la comarca de la Garrotxa, amb elements patrimonials i naturals com: el Pont Romànic de Besalú, el volcà de Santa Margarita, La Fageda d’en Jordà, la Ratafia catalana i els fesols de Santa Pau. Els alumnes de l’activitat extraescolar de robòtica de l’escola participaran en la competició. Per més informació podeu consultar al web oficial de la competició.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Més informació” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/robocat2018.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Web del RoboCAT” link=”http://www.robocat.cat/” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]