Tambola

El Nadal a Bell-lloc és sinònim de Tambola

19 novembre, 2017

Enguany, ens hem proposat de donar suport al Projecte Tambola (caminar en congolès) que s’està desenvolupant al Centre Hospitalari Monkole de Kinshasa.

[html]

Ara que s’apropen les festes de Nadal, hem organitzat una nova campanya de Nadal. Enguany, a tots els cursos de Bell-lloc, mirarem de sensibilitzar els nostres alumnes envers persones que necessiten la nostra ajuda. Enguany, ens hem proposat de donar suport al projecte Tambola (caminar en congolès)  que s’està desenvolupant al Centre Hospitalari Monkole, un hospital al servei de la comunitat, situat en una zona desafavorida de la ciutat de Kinshasa, al Congo.

Monkole desenvolupa la seva activitat a Kinshasa tot i la manca de mitjans econòmics de les famílies a les quals atén. L’objectiu concret de la nostra campanya és recollir fons econòmics per a poder realitzar operacions de cirurgia ortopèdica a nens i nenes nascuts amb deformitats a les cames, circumstància molt freqüent en aquell país. Aquestes operacions, que a Monkole es duen a terme amb moltes probabilitats d’èxit, els permeten viure amb normalitat. Els cost de cadascuna de les intervencions és d’uns 300 €, dels quals la família n’arriba a pagar al voltant de 30, no sense molt d’esforç. Nosaltres voldríem afegir-hi la diferència. Per aquest motiu, els alumnes de l’escola tindran la possibilitat d’aportar la quantitat que creguin adient per finançar aquesta causa.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Informació del projecte” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/memoria_explicativa_-_ayudemosles_a_jugar_2.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]