EASSE, Londres, single-sex, educació diferenciada

Bell-lloc participa en el V Congrés d’EASSE a Londres

4 octubre, 2016

El passat cap de setmana, el sr. Ignasi Canals en representació de Bell-lloc, va participar en el V Congrès de l'European Association Single-Sex Education (EASSE). Van participar escoles de més de 16 païssos europeus.

El divendres 30 de setembre i el dissabte 1 d'octubre va tenir lloc  a Londres el V Congrés de l' European Association of single-sex Education (EASSE). El Sr. Ignasi Canals, director del col·legi, hi va assistir com a representant de Bell-lloc.

Aquesta cinquena edició portava per títol "Character Building, Equality & Wellbeing" i comptà amb la presència d'experts de diversos països d'arreu del món per debatre aspectes de gran rellevància a l'actual context educatiu i social: formació del caràcter, igualtat entre homes i dones, benestar i equilibri personal, entre d'altres.

Com a novetat, respecte a les anteriors edicions, destacà el conjunt d'experts amb els directors de les principals organitzacions d'educació diferenciada al món: NCGS, IBSC, GSA i EASSE. Així mateix, s'hi van desenvolupari tallers d'experiències que mostraren diverses innovacions educatives desenvolupades a centres de l'EASSE.