Riga, Letonia, Joan Enric Talo, Junior Achivement Europa, The Entrepreneurial School

Bell-lloc rep el premi “The Entrepreneurial School (TES) Awards 2016”

23 setembre, 2016

Ahir, dijous 22 de setembre, a la celebració que va tenir lloc a Riga, Bell-lloc fou distingit amb el The Entrepreneurial School (TES) Awards 2016 que atorga la Junior Achivement Europa, per la seva estratègia d'implementació de programes educatius d'emprenedoria. El sr. Joan Enric Taló va recollir el premi en nom de l'escola.

 

Arran de la segona edició dels The Entrepreneurial School Awards, 17 escoles emprenedores d’arreu d’Europa han estat seleccionades a nivell estatal per la seva visió emprenedora i la remarcable implementació de programes educatius d’emprenedoria. El criteri de selecció inclou l’estratègia d’educació en l’emprenedoria que adopta l’escola, l’assignació de recursos específics, la formació dels professors i la implicació de la comunitat local i el sector empresarial.

La celebració va tenir lloc el 22 de setembre a Riga i va comptar amb la presència de diversos representants de diferents ministeris d’educació. Professors i directors de les 17 escoles dels països següents: Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, Alemanya, Itàlia, Letònia, Lituània, Malta, Portugal, Romania, Rússia, Eslovàquia, Espanya, Turquia i el Regne Unit.

Des dels orígens del Departament d’Emprenedoria de Bell-lloc, nombrosos grups d’alumnes han estan treballant en la creació de llurs empreses sempre amb perfil innovador i creatiu. Des de dissenyar el pla de negoci, el pla de comunicació, buscar el finançament…, els alumnes han après totes les eines necessàries per poder tirar endavant un projecte empresarial amb garanties.

Durant tots aquests anys les empreses creades pels alumnes de l’escola han participat a nombroses competicions europees Global Entrerprise Project, Enterprise without borders, Social Enterprise Programme, Social Enterprise Competition i han obtingunt diversos guardons.