Campanya Solidària Nadal 2020

30 novembre, 2020

Com ja és tradicional, davant la proximitat del Nadal hem organitzat una nova campanya solidària. Enguany, a tots els cursos de Bell-lloc, mirarem de sensibilitzar els nostres alumnes envers les situacions de pobresa que s’han produït a causa de la pandèmia de la COVID-19.
Durant aquests darrers mesos, els Bancs dels Aliments han experimentat un augment del 40% de la demanda per part dels menjadors socials, Caritas i altres entitats que atenen situacions de pobresa a les nostres comarques. A més a més, enguany no hem pogut participar presencialment al Gran Recapte com hem anat realitzant durant els darrers anys.
Per aquest motiu, centrarem la nostra campanya a recollir aliments de primera necessitat que seran donats al Banc dels Aliments de Girona. En concret, ens han demanat, prioritàriament, llet i llegums secs. Cada PEC centralitzarà la recollida d’aliments a la seva classe. Si us resulta més còmode, també podeu col·laborar econòmicament amb un donatiu al compte corrent del Banc dels Aliments ES 37 2100 0002 51 0201397442 i també per BIZUM 00929 especificant CAMPANYA BELL-LLOC 2020 en el concepte.
Com cada any, us animem al fet que, una part de les donacions vagin a càrrec dels vostres fills, amb petits donatius que estimulin el seu compromís i generositat. Lògicament, també us agrairem que hi col·laboreu vosaltres.
La campanya es clourà el proper divendres 18 de desembre.