ESO

Jornada Especial a 1r d’ESO

1 desembre, 2020

Els alumnes de 1r d’ESO tradicionalment es desplacen fins al Santuari de Torreciudad per tal de passar uns dies de convivència a El Poblado amb els seus companys i nous professors de l’etapa secundària. El motiu d’aquesta activitat és fer equip, cohesionar l’alumnat i conèixer d’una manera més propera el professorat que els acompanyarà durant els propers cursos.

Enguany, degut a la crisi sanitària originada per la COVID-19, aquesta activitat s’ha hagut de suspendre. En substitució d’aquesta convivència, l’equip de Professors Encarregats de Curs (PECs) format per Albert Saló, Kepa Aranzabal i Ferran Nierga, junt amb els docents de 1r d’ESO, han organitzat un conjunt d’activitats educatives, lúdiques i esportives.

Aquesta jornada ha estat programada de tal manera que no ha interferit en el normal desenvolupament de l’activitat lectiva ja que s’ha fet coincidir amb els exàmens de final de trimestre de cursos posteriors. Les activitats que s’han dut a terme han estat: competició esportiva per equips, jocs d’enginy matemàtic, jocs d’orientació, una gimcana i un partit de futbol contra d’equip de professors, entre d’altres.