Cinc raons per matricular el vostre fill a Bell-lloc

16 març, 2021

  1. Perquè cada infant és únic i irrepetible, i a Bell-lloc ens ho creiem. Oferim una educació personalitzada, fonamentada en el tracte personal, en sintonia i en relació freqüent amb totes les nostres famílies.
  2. Perquè apostem per una educació integral. La millor preparació per a un futur de canvis constants passa per formar persones sòlides, amb un alt nivell d’autoconeixement, amb les prioritats clares. Persones disposades a posar els seus talents al servei dels altres, perquè han descobert el sentit transcendent de les seves vides. El nostre programa B!Caràcter facilita cada mes el desenvolupament d’una fortalesa del caràcter, i ofereix indicacions a les famílies per treballar-la des de casa.
  3. Perquè som especialistes en l’èxit escolar dels nois. A tots els països del nostre entorn, els nois lideren els rànquings de fracàs i abandonament escolar. A través de l’educació diferenciada, oferim als nois una experiència positiva de formació que s’adapta als seus ritmes de maduresa i estils d’aprenentatge, en un marc de bona convivència i disciplina positiva. A través del nostre Pla d’Igualtat, orientem els nois cap a una vivència corresponsable de l’esfera domèstica, social i laboral.
  4. Perquè promovem la innovació i l’excel·lència educativa. Oferim una experiència d’aprenentatge basada en el pensament com a eina pedagògica, fonamentada en pràctiques docents validades per la recerca, orientades a activar l’aprenentatge. Sabem crear un clima amable d’autoexigència que porta cada alumne a la millora personal i acadèmica.
  5. Perquè estem oberts al món. Ens esforcem per acostar els nostres alumnes a programes d’impacte internacional, en el marc d’un entorn multilingüe.