txema-simon-ibsc

Conferència Anual IBSC

27 juny, 2019

El sotsdirector del col·legi, el Sr. Txema Simón Colomer, participa a la conferència anual de la International Boys School Coalition a Montréal presentant el projecte del Musical de Bell-lloc amb el Workshop “Organizing a Musical in a Boys’ School”.  Podeu veure el vídeo íntegre del musical Shackleton al final de la notícia, amb subtítols en anglès.

La International Boys School Coalition organitza anualment una conferència al voltant d’algun tema d’interès relacionat amb l’escola diferenciada masculina. La temàtica d’enguany, “Boys and the arts: great minds, big hearts”, ha permès al sotsdirector del col·legi Sr. Txema Simón Colomer participar-hi amb la seva conferència: “Organizing a Musical in a Boys’ School”.

La conferència, realitzada a Montréal (Canadà), ha abordat diferents aspectes relacionats amb l’organització d’un musical en una escola diferenciada masculina tals com: planificació, realització d’equip, involucració de professors i alumnes, propiciar un ambient distès que convidi a actuar, cantar i ballar davant d’una audiència d’un miler de persones en directe, etc. Tanmateix, també ha fet incís en com podem superar alguns dels prejudicis que poden tenir els nois en la participació d’aquest tipus d’activitats artístiques així com millorar el seu talent en aquest camp.

Com a mostra, el musical de Bell-lloc d’enguany: Shackleton.

Ara podeu veure íntegrament el musical, amb subtítols en anglès: