ESO

Contratemps, l’obra de teatre de 4t d’ESO

12 maig, 2021

El proper 17 i 18 de juny, Bell-lloc estrenarà Contratemps, la nova obra del grup extraescolar de teatre de 4t d’ESO format per Ilià Biescas Cañisá, Alejandro Cruz Aguilar, Mosaâb El Gourmat, Tomàs Girbau Xalabarder, Álvaro Pedregosa Antequera i Marc Tresserras Camós. L’obra està escrita per Tomàs Girbau i dirigida per Jaume Arxer.

Sinopsi: Víctor Rubein Horwitz és un gran pianista que acaba de finalitzar a Madremanya la seva gira d’hivern, que va començar fa quatre mesos a Vóltkisnk, la seva ciutat natal. El compositor ve de l’estrip perdut de la família aristòcrata Rubein, per part de pare, i de la família Horwitz per part de mare, una de les famílies de músics concertistes més famoses del segle XX.

La revista Pola ha aconseguit una entrevista exclusiva amb l’artista per comentar la seva trajectòria d’èxits. Mentre Víctor explica al periodista l’emoció que sent en descobrir els somriures de felicitat o tristesa que la seva música produeix en l’espectador, es desencadenen de cop una sèrie de contratemps en l’àmbit personal, familiar i musical de l’artista que posaran en risc l’armonia i so de la seva vida.