ESO

Guanyadors a l'”Intel AI for Youth”

11 maig, 2021

L’equip d’emprenedors de 3r d’ESO “O Save”, format per Roger Soler, Adrià Bagüeste, Arnau Canals, Agustín Espinosa, Joaquim Font, Jordi Solé i Oriol Garay, han quedat segons classificats a l'”Intel AI for Youth” per haver creat un aparell que mesura l’oxigen d’una estança, programant els moments òptims en què és necessari ventilar.

“AI for Youth” és un pograma promogut per la Fundació Junior Achievement juntament amb Intel amb l’objectiu d’apropar la intel·ligència artificial als estudiants d’entre 13 i 16 anys a través de la creació de solucions a problemes del propi entorn. 

El programa també ha ofert formació a professors d’arreu de l’Estat Espanyol, entre els quals es trobava el professor d’emprenedoria de Bell-lloc  Joan Enric Taló.

Els dies 5 i 6 de maig, els alumnes i professors del programa van participar en un campament d’innovació on van poder gaudir de conferències sobre programació i intel·ligència artificial, i que va culminar amb la presentació dels projectes emprenedors davant d’un jurat.