El Dr. Fèlix Bruguera participa en un curs d’actualització gramatical i ortogràfica

El Dr. Fèlix Bruguera participa en un curs d’actualització gramatical i ortogràfica

6 novembre, 2018

El professor Dr. Fèlix Bruguera va participar en un curs semipresencial organitzat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya a l’entorn de les novetats gramaticals i ortogràfiques dictades per l’IEC.

Del 15 al 29 d’octubre, el professor de batxillerat, Dr. Fèlix Bruguera, va participar en un curs semipresencial organitzat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya a l’entorn de les novetats gramaticals i ortogràfiques dictades per l’IEC des de la nova gramàtica i la nova ortografia presentades el novembre de 2016 i que tindran plena i definitiva vigència a nivell escolar a partir del curs 2020-2021.

El curs va ser impartit pel  professor Joan Abril Español i va constar de diverses activitats realitzades en línia durant dues setmanes i es va cloure el 29 d’abril amb una sessió presencial a la seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya a Barcelona en la qual els participants,  més de trenta mestres, professors i professores vinguts d’arreu de Catalunya, varen posar en comú els seus dubtes, conclusions i preocupacions a l’entorn d’un tema lingüístic tan sensible com és el de la gramàtica i l’ortografia quan s’hi introdueixen canvis.