sortidesculturalsbllc-web

Sortides culturals del 1r trimestre

8 novembre, 2018

Aquest dijous tots els alumnes de Bell-lloc han anat de Sortida Cultural a diferents indrets de la geografia catalana per tal d’aprendre aspectes acadèmics des d’una vessant més pràctica i amena. A continuació, es detallen per cursos.

[html]

PRIMÀRIA

 • 1r PRI: Han realitzat un taller de reciclatge.
 • 2n PRI: Els de 2n de primària marxen d’excursió a la Granja Mas Bes de Salitja. Una visita per conèixer de primera mà com és una granja per dins, ja que és la temàtica del segon projecte d’aquest trimestre a l’assignatura de MEDI: ”Construïm la nostra granja!”. A més, també aprofitem la sortida cultural per visitar el volcà de la Crosa de Sant Dalmai i fer una caminada per tota la zona.
 • 3r PRI: Els alumnes de tercer de primària han visitat l’ermita de Sant Elm (St. Feliu de Guíxols) i han fet a peu un petit tram del camí GR-92 (platja de St. Pol a platja de Sa Conca). Ha estat una experiència profitosa que ha permès entendre les formes variades del paisatge de costa.
 • 4t PRI: Avui els alumnes de 4t de Primara, han visitat el museu de CosmoCaixa de Barcelona. Han pogut descobrir per ells mateixos diferents lleis científiques i observar fenòmens naturals a petita escala. Dintre del mateix museu també han visitat una petita exposició sobre l’evolució dels robots, com han avançat i millorat en els darrers anys. Tot seguit han dinat en un fabulós parc de Sant Cugat.
 • 5è PRI: Els alumnes de 5è de primària han visitat el poblat iber d’Ullastret. Ens hem pogut fer una idea de com es vivia en aquesta zona del Baix Empordà fa més de 2000 anys.
 • 6è PRI: Els alumnes de sisè de primària han fet un viatge en el temps fins a l’Edat Mitjana. El monestir de Sant Pere de Rodes ha estat el destí escollit per tal d’estudiar diferents aspectes del romànic i de la vida a les nostres contrades en època medieval.

SECUNDÀRIA

 • 1r ESO: Els alumnes de primer d’ESO visiten el Cim d’Àligues, a Sant Feliu de Codines, on els científics que hi treballen els hi explicaran els costums i hàbitats de les aus rapinyaires de tot el món. A més, podràn veure exemplars d’aus de tots els continents i gaudir d’una exhibició que combina contingut educatiu i espectacle
 • 2n ESO: Els alumnes de 2n d’ESO fan una visita guiada per diferents indrets històrics del Barri Gòtic de Barcelona. D’aquesta manera complementaran els temes tractats a l’assignatura de Socials i al Projecte Catedral.
 • 4t ESO: Han anat al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa, a un taller d’emprenedoria al Caixafòrum de Barcelona, i al Zoo de Barcelona a realitzar un taller de biodiversitat. Els alumnes s’han dividit a cada sortida segons l’assignatura optativa que cursen al llarg de l’any, ja sigui Tecnologia, BAE, o Biologia, respectivament.

BATXILLERAT

 • 1r BAT científic: Els alumnes de primer de batxillerat que cursen l’assignatura de biologia han visitat diferents seccions de l’empresa Hipra d’Amer on han pogut veure aplicats alguns dels conceptes treballats a l’aula. L’empresa Hipra, situada a la població d’Amer, està especialitzada en l’elaboració i distribució de vacunes, medicaments i kits de diagnòstic per diferents tipus d’animals.
 • 1r BAT tecnològic: Els alumnes de batxillerat tecnològic han visitat la fàbrica de l’empresa de productes càrnics Casademont per veure diferents exemples de producció industrial. L’empresa càrnia Casademont és una de les empreses més representatives de la tradició en l’elaboració d’embotits de les comarques gironines.
 • 1r BAT social: Els alumnes de primer de batxillerat social visiten el Museu del Suro de Palafrugell per entendre la importància de l’activitat surera a la zona. L’objectiu de la visita és entendre com una activitat econòmica com l’obtenció i tractament del suro pot esdevenir un motor que modifica i condiciona diferents aspectes de la societat que l’envolta.
 • 2n BAT: Els alumnes de 2n de batxillerat han visitat avui la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) dins el conjunt d’activitats programades durant el curs enfocades a la orientació universitària. Allà han pogut conèixer de ben a prop diversos graus universitaris i han pogut informar-se de com funciona aquesta universitat. La visita s’ha completat amb un taller d’oratòria, enfocat a preparar la defensa oral dels seus treballs de recerca que es farà al proper mes de desembre.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Galeria fotogràfica” link=”https://photos.app.goo.gl/pY7nS9TKTk1LqojSA” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]