petitacoral-web

El poder guaridor de cantar en grup

22 novembre, 2019

Nombroses investigacions científiques ja fa temps que han demostrat que cantar en una coral té grans beneficis per al benestar físic i mental. Cantar en grup enforteix la companyonia; també pot reduir els nivells d’estrès i depressió, i fins i tot regular el ritme cardíac.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

L’educació diferenciada promou la participació dels nois en àreas no tradicionals i en activitats extracurriculars. En una escola mixta, els nois tendeixen a escapolir-se de les activitats que consideren “poc masculines”, com la música o el teatre. En una escola diferenciada de nois, hi ha molta menys preocupació per encaixar en un estereotip de gènere, precisament perquè tots participants són nois. La participació activa dels nois en activitats musicals i artístiques els ajuda a explorar i educar la seva intel·ligència emocional.

La Petita Coral de Bell-lloc existeix al col·legi des de fa molt anys. Durant molt de temps va ser dirigida pel professor Xavier Oliver. Aquest curs, la Petita Coral és una assignatura extraescolar en horari de migdia dirigida per Gemma González. La Petita Coral canta en actes distingits de la vida escolar, com ara a la Festa de Nadal o en algunes cerimònies i premis. 

[/html]