171218-tambolapri-web

El projecte solidari Tàmbola al Cicle Superior

15 desembre, 2017

Volem ajudar a vuit infants de la República Democràtica del Congo nascuts amb malformacions a les cames, finançant les operacions que els permetran poder millorar la seva qualitat de vida.

[html]

Des del Cicle Superior ens hem afegit amb molta il·lusió al projecte solidari Tambola. Volem ajudar a vuit infants de la República Democràtica del Congo, nascuts amb malformacions a les cames, finançant les operacions que els permetran poder millorar la seva qualitat de vida.
Cada grup classe té una imatge en blanc i negre en format trencaclosques d’un nen abans i després de la operació. A mesura que els alumnes fan aportacions, enganxem peces en color tot completant el trencaclosques. El dia que enganxem la última peça en color, haurem recaptat els 300€ necessaris per a operar un infant.
El ritme d’aportacions és bo i estem convençuts que si seguim així, assolirem l’objectiu d’ajudar un infant per classe. Recordar que el darrer dia per col·laborar en el projecte solidari serà el diumenge 17 de desembre. Gràcies anticipades per pensar en els més necessitats.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Més informació del projecte” link=”http://bit.ly/tambolabllc” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]