Primer trimestre d’extraescolars

14 desembre, 2017

A l'octubre es van començar les activitats d'extraescolars i... ja ha passat el 1er trimestre!
Al llarg d'aquest període, els vostres fills han anat coneixent els seus monitors i entre tots , han arribat a un bon clima de treball i s'estan començant  a veure un bons resultats!

En aquestes activitats  tenen l’ oportunitat d’aprendre coses noves, normes, relacions amb nous referents i la possibilitat de descobrir nous interessos i habilitats. També trobar nous amics .
Van molt contents a les activitats i això vol dir que s’ho passen molt bé.
Dins l’activitat de piano han après a localitzar el do al teclat del piano. Conèixer les figures rodona,blanca i negra. Conèixer les notes do, re i mi ,i la seva posició al pentagrama. Aprendre que cada dit està associat a un número. Interpretar petites melodies amb un mà sense combinar encara les diferents figures de durada.(Sr:Enrique).
Dins de  l’activitat del llenguatge artistic han fet pinya i s’han divertit tot explorant diversos llenguatges i materials artístics com  fang, dibuix, pintura,exercicis teatrals,titelles i manualitats. Cada activitat de creació i expressió ha estat relacionada amb una o vàries habilitats individuals o de grup,i en conceptes i emocions que s’han anat incorporant poc a poc a través del joc simbòlic. (Mònica)
Dins de l’activitat de ballet les alumnes han aconseguit, amb molt d’èxit ,vèncer els dos primers mesos de classes, així com alguns objectius primordials en els primers passos d’aquesta assignatura. Comencen a interioritzar les diferents parts de la classe i les seves catacterístiques , així com a aprendre els diferents exercicis que les formen. Estan començant a utilitzar la seva creativitat en funció dels moviments, fet que els ha facilitat elaborar petites coreografies amb els seus respectius personatges al final de cada classe. Ja reconeixen cada part del seu cos i les posicions bàsiques de cames i braços.
Han estat dos mesos molt intensos o molt  aprofitats.(Liana).
I per últim l’activitat de tennis on hem treballat la coordinació pilota-braç, després pilota-braç-raqueta, estimulant l’agilitat i els reflexos.
la posició de “saludar” la raqueta i ja estem iniciant el primer cop bàsic, el de la dreta anomenat drive.(Núria).
En totes aquestes activitats es dóna importància al companyerisme, fomentar la diversió, augmentar l’autoestima i incrementar la seguretat.
Aquí teniu algunes imatges on es reflecteix el treball fins ara realitzat!

Galeria de fotos