Els Pastorets de Bell-lloc

19 desembre, 2019

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Enguany l’activitat dels Pastorets amb el alumnes de 1r d’ESO, que ja forma part de la nostra escola durant els dies propers al Nadal, ha sofert uns petits canvis envers l’any passat. Un d’ells consisteix en la persona que està al càrrec de la direcció. Jordi Cebrià, professor que n’ha estat al capdavant durant quinze anys, ha deixat pas a Raül López, professor de secundaria de llengua, per tal de gestionar l’obra. Per aquest motiu, aquesta setmana entrevistem a l’actual direcció dels Pastorets de Bell-lloc. 

  • Com valora l’experiència en la realització dels Pastorets de Bell-lloc?

És una activitat que no és nova per a mi, ja que en altres ocasions he format part de l’equip de direcció d’aquesta activitat tan estimada pels alumnes i que tant de ressò causa entre les famílies. Han estat dies molt intensos d’assajos i preparació on he pogut comprovar de primera mà el gran nivell d’implicació i compromís dels alumnes.

  • Aquest any no s’ha pogut realitzar la funció com altres anys, a què és degut?

Sí, ha estat un any de canvis: la funció ha passat de emmarcar-se a dins dels actes de la celebració de la Festa de Nadal, a realitzar-se en horari lectiu. El passat dimecres 18 de desembre, en horari lectiu, els alumnes de 3r i 4t  de primària van poder gaudir de l’acte. Cal destacar que, gràcies a la simplificació de l’escenari, la funció va prendre un caire més proper. 

  • Com veu el futur dels Pastorets a Bell-lloc?

Sincerament, considero que és una activitat que no pot faltar en la nostra escola perquè representa una tradició molt arrelada, fa participar molt activament a una norantena d’alumnes de primer d’ESO, ajuda a adquirir solvència, autoestima, superació i, en definitiva, satisfacció personal.

[/html]