Una festa molt important!

19 desembre, 2019

A Bell-lloc volem ser reconeguts per aportar a la societat, alumnes amb perspectiva humanista-cristiana. La festa de Nadal de l'escola fomenta aquest esperit de servei, cooperació al bé comú i ambient familiar que ens agrada viure.

Aquest any, la festa ha tingut lloc al pavelló esportiu de Bell-lloc, hem procurat que tot sortís bé! Acondicionament, espai, so…Però el més important ens ho han ofert els nens i nenes que amb la seva alegria de cor, ens han transmès en forma de balls i nadales la llum del Nadal.

Cada grup classe va cantar i ballar una nadala, finalment tots junts vam recitar el poema de Nadal escrit per la Miss Montse Pla.

La festa va ser possible gràcies a la col•laboració de l’equip de mestres i personal no docent de l’escola i sobretot a tots vosaltres pares i mares que vau ajudar amb la vostra bona organització, puntualitat i bona disposició.

Va ser una bona ocasió per poder contemplar la nova Sagrada Família i demanar al Nen Jesús molta llum i l’impuls necessari per dur a terme totes les nostres il•lusions i anhels.

Bon Nadal en família.