Entorns innovadors: “Airline Bell-lloc” per “Role Play”

12 febrer, 2020

Repensem els espais de l'escola de manera contínua. Ens agrada crear entorns innovadors per millorar l'aprenentatge. El “hall” de Bell-lloc Infantil és un dels espais que aprofitem, reinventem segons la programació. La seva llum natural, espai diàfan, bona visibilitat ens ajuda a inspirar-nos per viure'l i treballar-hi.

Aquestes setmanes l’hem convertit en un “aeroport” on no hi falta l’agència de viatges, la cabina on treure els bitllets, el control de seguretat, el carret amb begudes i menjar, el panell d’informació d’ arribades-sortides i per suposat els seients de l’avió.
En Pau i la Núria tripulants d’una companyia aèria han vingut a explicar-nos el funcionament d’un aeroport, de cada part en concret. Aquestes explicacions més l’experiència d’alguns i algunes de nosaltres que ja hem viatjat amb avió ens procura un coneixement previ ideal per treballar el joc simbòlic; adoptant diferents rols, conversar de manera relacionada amb el que volem representar, descobrir nou vocabulari…El seguirem treballant aquest mes amb les speakers durant l’hora de desdoblament de “Role Play”.