180305-educantfutur-web

Èxit de l’Educant de Cara al Futur 2018

5 març, 2018

Tant el Dr. Luís Gutiérrez com la Sra. María Zalbidea, els dos ponents de les conferències de l’Educant de Cara al Futur d’enguany, van mantenir en tot moment l’atenció del públic i van donar idees pràctiques a les famílies de l’escola.

[html]

Durant el capvespre de divendres i el matí de dissabte van tenir lloc les conferències de l’Educant de Cara al Futur d’enguany. Les Alzines i Bell-lloc van tenir el plaer de gaudir de dos grans professionals dins dels seus respectius àmbits treball. Per una banda, el metge psiquiatra Dr. Luís Gutiérrez Rojas va donar algunes idees pràctiques sobre la il·lusió en la família i sobre l’educació però des de un toc humorístic. Per altra banda, la Sra. María Zalbidea periodista, comunicadora y blogger de cosiendolabrechadigital.com, va donar pautes clares i concises sobre com hem d’actuar entre les tecnologies i els nostres fills.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Galeria d’imatges” link=”https://photos.app.goo.gl/kvKalF0nlq2vhzAw2″ new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]