Family Days

19 gener, 2018

Aquesta setmana hem començat a convidar-vos a vosaltres, pares de l’escola,  i als vostres amics, a les jornades de Family Days de llar d’infants. Si recordeu,  és aquell dia únic en el que podeu veure al vostre fill en una classe, i fins i tot interactuar-hi.

Hem començat amb la classe de psicomotricitat de P1. Els infants varen fer una demostració en el circuit que els vam preparar : gatejàvem, ens arrossegàvem, caminàvem cap endavant, corríem, fèiem la croqueta…i  tot en el nostre increïble espai que és l’aula de psicomotricitat de l’escola.

Després ha estat el torn d’anglès amb els més petits de l’escola que ens han presentat a un personatge que és la delícia de grans i petits: Mr Potato.

Aquestes setmanes vinents podeu venir a veure com els nostres alumnes de p-2 interactuen en anglès amb la seva mestra en el que és un Ordinary Good Morning in our Bilingual P2.

I també amb els alumnes de p-2 ens endinsarem en el món de la nostra aula d’Atelier:  despertar sensacions, activar connexions, potenciar la seva creativitat…. Com ho fem? Amb  tot un seguit d’activitats preparades especialment per aconseguir aquests objectius i en un espai molt especial i inspirador, ple d’oportunitats,  que és la nostra aula d’Atelier.

Acabarem amb les classes de música de llar d’infants,  amb la nostra experta professora de música Cèlia Aragonès,  que basa la seves classes en els mètodes de Dàmaris i el projecte Tot Sona que hipnotitza els nens petits i fa que descobreixin un món ple de sensacions i sons i silenci, també amb colors i textures que ballen al mateix ritme.

Us esperem a tots per gaudir d’un extraordinari moment amb els vostres fills/filles.