Alumnes classificats a la Competició de Miniempreses
ESO

Cap a la Final Catalana de Miniempreses!

11 març, 2020

WINDGO i ECO2METER són dos projectes emprenedors d’alumnes de 4t d’ESO que han estat escollits com a finalistes de la Competició Catalana de Miniempreses que organitza cada any la Fundació Junior Achievement. Els alumnes hauran de defensar el seu projecte davant d’un jurat els dies:

  • 24 de març a l’Estació de França (Fira on seran avaluats pel jurat)
  • 26 de març a l’Auditori de Mediapro (Presentacions)

Per una banda, WINDGO comercialitza uns petits aerogeneradors individuals per a cases amb un doble objectiu: generar la propia energia i reduir els elevats costos que tenen les tarifes de les companyies d’energies renovables. Tanmateix, un efecte colateral, però no menys important, és el benefici que comporta aquest tipus d’energies les quals contribueixen a la reducció de l’efecte hivernacle.

Per altra banda, ECO2METER és un projecte social i sostenible que consisteix a crear dispositius connectats a una aplicació mòbil que detecta el nivell d’emissions de CO2 i d’altres gasos contaminants. D’aquesta manera, conscienciem a les persones sobre la petjada de carboni que produïm i els efectes perjudicials de la mateixa.

Els alumnes creadors, per ordre alfabètic, d’aquests projectes són: Àlex Alonso Anglada,  Aleix Dilmé Riera, Ricard Expósito Ferrero, Aniol Garcia Riera, Pol Martí Cárdenas, Pol Quesada Sidera i Daniel Terentiev Nualart.

Infografia de les miniempreses guanyadores de Bell-lloc