els-joncs-bell-lloc
ESO

Fundació Els Joncs

6 febrer, 2020

Un grup d’alumnes de 1r d’ESO van visitar la Fundació Els Joncs en una jornada solidària i de voluntariat amb els residents. Aquesta activitat, està contemplada dins del Projecte Solidària de l'assignatura de tecnologia.

[html]

La Fundació Els Joncs de Sarrià de Ter és una entitat sense ànim de lucre. Es tracta d’un Centre d’Educació Especial on la seva principal finalitat és cercar la plena integració laboral i social de nois i noies amb discapacitat intel·lectual, amb una especial preocupació per donar continuïtat als nois i noies que finalitzen el període d’escolarització.

Enguany, l’AMPA del col·legi hi va col·laborar amb el diners que es van recaptar al Torneig de Pàdel Solidari d’aquest curs i, ara, els alumnes de 1r d’ESO hi han col·laborat especialment realitzant tasques de manteniment, cuina, neteja, exercicis, entre d’altres.

 

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Àlbum de fotos” link=”https://photos.app.goo.gl/n5MMoiWoAzK72B1WA” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]