fllgirona-bell-lloc
ESO

First Lego League Girona

6 febrer, 2020

Quatre equips del col·legi, classificats a la fase prèvia interna Micro First Lego League Bell-lloc, van presentar els seus projectes tecnològics i robòtics a la fase provincial gironina de la First Lego League.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Els quatre grups, integrats per més d’una vintena d’alumnes que cursen els extraescolars de robòtica a Bell-lloc, van viure una jornada festiva i entretinguda a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

La First Lego League gironina va començar amb la presentació i inauguració de l’edició d’enguany i dels equips participants.

Els equips participants es van situar a la zona d’entrenaments per tal de preparar els robots i tot seguit van exposar els seus treballs. Els alumnes de Bell-lloc van presentar els següents projectes:

  1. Construcció d’un tramvia a la ciutat de Girona per tal de solucionar el problema de la congestió que provoca el trànsit.

  2. Aparell per tal de solucionar el problema de les miccions dels animals a la ciutat.

  3. Cadira de rodes que solventa les barreres arquitectòniques de la ciutat. 

Després d’una jornada molt intensa de treball, el grup Grazilla va guanyar el premi al millor disseny de robot. Moltes felicitats!

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Àlbum de fotos” link=”http://bit.ly/FLLGi-Bllc” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]