Musical

Gran èxit del musical “Canta Contes”

22 maig, 2017

El musical “Canta Contes” va tancar el 19 de maig el curs escolar del col·legi. El pavelló poliesportiu es va convertir en un teatre on es van fer dues representacions, a les quals van assistir més de 2.200 persones. Aquest és el segon musical que fa l'escola. El primer es va representar el curs passat amb motiu dels 50 anys del centre.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

La història de “Canta Contes” es trasllada al món dels llibres i pretén estimular a llegir als nens i nenes. Per aconseguir-ho, hi apareixen alguns dels personatges més coneguts dels contes de tots els temps: Pinotxo, el flautista d’Hamelí, Hook, D’Artagnan i els tres mosqueters… que han sortit del Llibre dels Contes i han de tornar-hi. També recorda que l’esforç, la lluita diària, la valentia i l’alegria són necessàries per aconseguir tot el que ens proposem.

Xavier Mercadé, professor de l’escola i director del musical, coordina el grup de professors que escriuen el guió, les lletres de les cançons, dissenyen les coreografies, els decorats i els 900 alumnes que, des de primer de primària fins a batxillerat intervenen en el musical.

Consulteu la galeria de fotografies de l’espectacle realitzades pel Sr. Toni Forns.

[/html]
[button color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Fotografies de l’espectacle” link=”https://goo.gl/photos/cRKQtK2zbRW8FiYW8″ new_tab=”1″ different_values=”0″ style_margin_bottom=”6″ type=”default”]
[/button]
[html format=”full_html” different_values=”0″]

Fotògraf: Toni Forns

[/html]