tambola_gracies

Gran recaptació pel Projecte Tàmbola

22 desembre, 2017

Enguany, dins del Projecte Tambola, l'escola ha aconseguit una gran recaptació arribant a la xifra de 6.225€ la qual cosa suposa la financiació d'un total de 21 operacions quirúrgiques.

Enguany, a tots els cursos de Bell-lloc, hem intentat sensibilitzar els nostres alumnes envers persones que necessiten la nostra ajuda.

Monkole desenvolupa la seva activitat a Kinshasa tot i la manca de mitjans econòmics de les famílies a les quals atén. L’objectiu concret de la nostra campanya és recollir fons econòmics per a poder realitzar operacions de cirurgia ortopèdica a nens i nenes nascuts amb deformitats a les cames, circumstància molt freqüent en aquell país. Aquestes operacions, que a Monkole es duen a terme amb moltes probabilitats d’èxit, els permeten viure amb normalitat. Els cost de cadascuna de les intervencions és d’uns 300 €, dels quals la família n’arriba a pagar al voltant de 30, no sense molt d’esforç. Nosaltres voldríem afegir-hi la diferència. Per aquest motiu, els alumnes de l’escola tindran la possibilitat d’aportar la quantitat que creguin adient per finançar aquesta causa.

Finalment, l'escola ha aconseguit una gran recaptació arribant a la xifra de 6.225€ la qual cosa suposa la financiació d'un total de 21 operacions quirúrgiques.