Jordi Cassany Figa, escollit entre els 111 joves professionals més brillants d’Espanya

2 març, 2021

Nova Talent ha escollit els 111 joves professionals més brillants que lideraran el futur del nostre país. Jordi Cassany Figa, alumni del col·legi, figura com un dels 111 joves més prometedors i amb més talent d’aquesta llista.

Nova Talent és una xarxa global que connecta a persones d’alt potencial que formen part dels 11 sectors que es consideren clau per a l’economia del futur. El perfil dels que integren aquesta llista són joves d’entre 25 i 35 anys, amb una destacada trajectòria professional, amb èxits rellevants, amb experiència internacional i amb una clara vocació de lideratge. Durant la primavera de 2021 tindrà lloc una gala de reconeixement del premi on els participants tindran l’oportunitat de fer networking amb directius de les empreses de referencia dels seus sectors.

Cassany, compta amb un dilatat currículum en el camp de la gestió empresarial. És graduat en Administració i Direcció d’Empreses i Management Internacional bilingüe per la Universitat de Navarra, realitzant diferents estades a nivell internacional a Taiwán, Boston i Nova York. També, ha treballat com a consultor d’estratègia en empreses com EY i Coca-Cola i, actualment, ocupa un càrrec de direcció en desenvolupament i màrqueting a in-Store Media, compaginat amb els seus estudis MBA a IESE Barcelona.

Des de la comunitat educativa de Bell-lloc, expressem la més sincera enhorabona!